Bocados de
Cine
Bocados de Cine són unes jornades en les quals el cinema i la gastronomia van de la mà per a oferir un complet programa de projeccions cinematogràfiques, debats, i degustacions. Estan organitzades pel Campus de Gandia de la UPV i Diez y Diez Comunicación i compten amb la col·laboració de la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent, l’Ajuntament de Gandia, l’Àrea d’Activitats Culturals de la UPV, Turisme Comunitat Valenciana i els restaurants de Gandia i la Safor que participen en cada edició.
Per al seu desenvolupament es compta amb especialistes en narrativa audiovisual que presenten i analitzen els films seleccionats. Pel·lícules totes elles en les quals un plat, un ingredient, una recepta, una beguda o una tècnica de cuina són protagonistes.
En edicions
anteriors...
EDICIÓ 2020
Receptes de pel·lícula: Ratatouille / Casa Manolo
Tanquem les cuines de la huitena edició de Bocados de Cine “Receptes de Pel·lícula”, organitzada pel Campus de Gandia de ...
Leer más →
EDICIÓ 2020
Receptes de pel·lícula: Chocolat / Fusta
Entra el tercer plat al gran banquet proposat per la huitena edició de Bocads de Cine “Receptes de Pel·lícula”, organitzada ...
Leer más →
EDICIÓ 2020
Receptes de pel·lícula: Vatel / Almar
En el segon capítol de la huitena edició de Bocados de Cine “Receptes de Pel·lícula”, organitzada pel Campus de Gandia ...
Leer más →
EDICIÓN 2020
Receptes de pel·lícula: La cuinera del president / SaboreArte
Encenem els fogons amb el nostre primer capítol de ‘Receptes de pel·lícula’. El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica ...
Leer más →
EDICIÓ 2020
Bocados de Cine es reinventa per a continuar acostant el millor del cinema i la gastronomia amb les seues ‘Receptes de pel·lícula’
El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i restaurants de ...
Leer más →
EDICIÓ 2019
Film: Chocolat / Cocina: Restaurant Fusta
El divendres 22 de novembre arranca la 6a edició de Bocados de Cine amb la seua projecció més dolça: Chocolat (Lasse Hallström, 2000). Dolços que ...
Leer más →
EDICIÓ 2018
Jornada de presentació / Cuina: El Asombro
Arranca la 6a edició de Bocados de Cine i ho fa amb una jornada de presentació que reuneix les millors ...
Leer más →
EDICIÓ 2018
Film: Estómago / Cuina: Almar
El cinema entre fogons també serveix per a retratar la realitat social. És el cas de ‘Estómago’, la pel·lícula del ...
Leer más →
EDICIÓ 2018
Film: The Trip / Cuina: SaboreArte
Gaudir de la cuina britànica menjant en alguns dels seus millors restaurants. És l’oportunitat que se li presenta al protagonista ...
Leer más →
EDICIÓ 2018
Film: Menú degustación / Cuina: Manuel Alonso
Un restaurant de la Costa Brava ofereix una de les millors experiències gastronòmiques del món. Allí se citen personatges d’allò ...
Leer más →
EDICIÓ 2017
Film: Vatel / Cuina: Almar
En la primera sessió de Bocados de Cine ens submergirem de ple en el segle XVII per a degustar els ...
Leer más →
EDICIÓ 2017
Film: Entre Copas / Cuina: Vins i més
‘Entre Copas‘ (Alexander Payne, 2004) serà la pel·lícula que visitarem en la nostra segona sessió. Per a assaborir els contrastos ...
Leer más →
EDICIÓ 2017
Film: El chef, la receta de la felicidad / Cuina: Manuel Alonso
L’última de les sessions de Bocados de Cine 2017 la protagonitzarà la pel·lícula ‘El chef, la receta de la felicidad‘ ...
Leer más →
EDICIÓ 2016
Presentació
Presentació de la IV edició de Bocados de Cine a l’Ajuntament de Gandia.
Leer más →
EDICIÓ 2016
Film: Soul Kitchen / Cuina: The Little Corner
Innovar en la carta quan la teua clientela està acostumada a una cuina molt més bàsica i de pitjor qualitat ...
Leer más →
EDICIÓ 2016
Film: Un viaje de 10 metros / Cuina: Casa Manolo
Un restaurant d’alta cuina francesa i un altre de cuina hindú situats a pocs metres en un xicotet poble de ...
Leer más →
EDICIÓ 2016
Film: La cocinera del presidente / Cuina: SaboreArte
Una cuinera perquè et cuine els plats que li preparava la teua mare. Això mateix és el que buscava el ...
Leer más →
EDICIÓ 2015
El fenomen food truck. Film: CHEF / Cuina: La picadora
En els últims mesos hem vist consolidar-se el fenomen dels camions de menjar, ‘food truck’, al nostre país. Fins i ...
Leer más →
EDICIÓ 2015
Aprendre seguint la recepta. Film: Julia & Julie / Cuina: CdT
Es pot aconseguir ser una gran xef seguint amb detall les receptes dels mestres i mestres de la cuina? Quina ...
Leer más →


















