Bocados de
Cine

Bocados de Cine són unes jornades en les quals el cinema i la gastronomia van de la mà per a oferir un complet programa de projeccions cinematogràfiques, debats, i degustacions. Estan organitzades pel Campus de Gandia de la UPV i Diez y Diez Comunicación i compten amb la col·laboració de la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent, l’Ajuntament de Gandia, l’Àrea d’Activitats Culturals de la UPV, Turisme Comunitat Valenciana i els restaurants de Gandia i la Safor que participen en cada edició. 

Per al seu desenvolupament es compta amb especialistes en narrativa audiovisual que presenten i analitzen els films seleccionats. Pel·lícules totes elles en les quals un plat, un ingredient, una recepta, una beguda o una tècnica de cuina són protagonistes.

En edicions
anteriors...

EDICIÓ 2020

Receptes de pel·lícula: Ratatouille / Casa Manolo

Tanquem les cuines de la huitena edició de Bocados de Cine “Receptes de Pel·lícula”, organitzada pel Campus de Gandia de ...
Leer más →
EDICIÓ 2020

Receptes de pel·lícula: Chocolat / Fusta

Entra el tercer plat al gran banquet proposat per la huitena edició de Bocads de Cine “Receptes de Pel·lícula”, organitzada ...
Leer más →
EDICIÓ 2020

Receptes de pel·lícula: Vatel / Almar

En el segon capítol de la huitena edició de Bocados de Cine “Receptes de Pel·lícula”, organitzada pel Campus de Gandia ...
Leer más →
EDICIÓN 2020

Receptes de pel·lícula: La cuinera del president / SaboreArte

Encenem els fogons amb el nostre primer capítol de ‘Receptes de pel·lícula’. El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica ...
Leer más →
EDICIÓ 2020

Bocados de Cine es reinventa per a continuar acostant el millor del cinema i la gastronomia amb les seues ‘Receptes de pel·lícula’

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i restaurants de ...
Leer más →
Uncategorized @val

Organitza | Col·labora

Leer más →
EDICIÓ 2019

Film: Chocolat / Cocina: Restaurant Fusta

El divendres 22 de novembre arranca la 6a edició de Bocados de Cine amb la seua projecció més dolça: Chocolat (Lasse Hallström, 2000). Dolços que ...
Leer más →
EDICIÓ 2018

Jornada de presentació / Cuina: El Asombro

Arranca la 6a edició de Bocados de Cine i ho fa amb una jornada de presentació que reuneix les millors ...
Leer más →
EDICIÓ 2018

Film: Estómago / Cuina: Almar

El cinema entre fogons també serveix per a retratar la realitat social. És el cas de ‘Estómago’, la pel·lícula del ...
Leer más →
EDICIÓ 2018

Film: The Trip / Cuina: SaboreArte

Gaudir de la cuina britànica menjant en alguns dels seus millors restaurants. És l’oportunitat que se li presenta al protagonista ...
Leer más →
EDICIÓ 2018

Film: Menú degustación / Cuina: Manuel Alonso

Un restaurant de la Costa Brava ofereix una de les millors experiències gastronòmiques del món. Allí se citen personatges d’allò ...
Leer más →
EDICIÓ 2017

Film: Vatel / Cuina: Almar

En la primera sessió de Bocados de Cine ens submergirem de ple en el segle XVII per a degustar els ...
Leer más →
EDICIÓ 2017

Film: Entre Copas / Cuina: Vins i més

‘Entre Copas‘ (Alexander Payne, 2004) serà la pel·lícula que visitarem en la nostra segona sessió. Per a assaborir els contrastos ...
Leer más →
EDICIÓ 2017

Film: El chef, la receta de la felicidad / Cuina: Manuel Alonso

L’última de les sessions de Bocados de Cine 2017 la protagonitzarà la pel·lícula ‘El chef, la receta de la felicidad‘ ...
Leer más →
EDICIÓ 2016

Presentació

Presentació de la IV edició de Bocados de Cine a l’Ajuntament de Gandia.  
Leer más →
EDICIÓ 2016

Film: Soul Kitchen / Cuina: The Little Corner

Innovar en la carta quan la teua clientela està acostumada a una cuina molt més bàsica i de pitjor qualitat ...
Leer más →
EDICIÓ 2016

Film: Un viaje de 10 metros / Cuina: Casa Manolo

Un restaurant d’alta cuina francesa i un altre de cuina hindú situats a pocs metres en un xicotet poble de ...
Leer más →
EDICIÓ 2016

Film: La cocinera del presidente / Cuina: SaboreArte

Una cuinera perquè et cuine els plats que li preparava la teua mare. Això mateix és el que buscava el ...
Leer más →
EDICIÓ 2015

El fenomen food truck. Film: CHEF / Cuina: La picadora

En els últims mesos hem vist consolidar-se el fenomen dels camions de menjar, ‘food truck’, al nostre país. Fins i ...
Leer más →
EDICIÓ 2015

Aprendre seguint la recepta. Film: Julia & Julie / Cuina: CdT

Es pot aconseguir ser una gran xef seguint amb detall les receptes dels mestres i mestres de la cuina? Quina ...
Leer más →